For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

گیاهان زینتی2

مقطع: کارشناسی

تعداد واحدها: 2 واحد نظری و عملی

سرفصلها

ارائه تعاریف و مفاهیم و اصطلاح های مربوطه به گیاهان زینتی، تبیین جایگاه ایران در تولید این محصولات با توجه به مزیت ها و موانع موجود، اهمیت تولید این محصولات در سطح ملی، منطقه ای و جهانی، ارائه آخرین آمار تولید و تجارت در جهان و ایران، معرفی گیاهان مهم از این گروه براساس خصوصیات ریخت شناسی، ارائه نامگذاری علمی این گیاهان با توجه به اینکه گونه ها، واریته ها و کولتیوارها به آسانی از هم تشخیص داده شوند، ارائه خصوصیات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی این گیاهان از جمله عادت رشد، ارتفاع، جنبه های زینتی (شاخساره، گل، میوه، شکل و فرم زینتی)، و ...، ذکر کاربردهای ویژه هر یک از گیاهان در جهت افزایش شاخص های سلامت توجه به کشت در گلدان، پاسیو، داخل شیشه (تراریوم) و...، ارائه نیازهای رشد گیاه از جمله نور، دما، آب، هوا، عناصر غذایی، فیزیک و حاصلخیزی خاک، بسترهای کشت مناسب، الگوهای رشد ویژه، کاربرد روشهای نوین در افزایش کیفیت محصول، ارائه اطلاعات مربوط به تاسیسات و تجهیزات باغبانی، گلخانه ها، خزانه، شاسی های سرد و گرم، سایبان و ابزار مورد نیاز در مدیریت تولید این گیاهان، ذکر مقاومت و یا حساسیت به شرایط نامساعد، آفات و بیماریها و نحوه مدیریت این عوامل، ارائه نحوه ازدیاد، کاشت، نگهداری، برداشت و پس از برداشت این گیاهان با هدف افزایش رضایتمندی مصرف کننده

پیش نیازها: 

گیاهان زینتی 1

سیاست نمره دهی: 

-

زمان بندی کلاس: 

ترم 1

تحت نظارت وف ایرانی