For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

شرکت دانش بنیان پایامنظر زنده رود

امروزه به دلیل کاهش بارش‌های سالانه، برداشت بی‌رویه از منابع آب زیرزمینی باعث خشک شدن چاه‌ها و فرونشست زمین می‌شود. علاوه بر آن به دلیل شرایط اقلیمی خاص کشور ایران که از آب‌وهوای نیمه‌خشک برخوردار است کشور ایران با خشکسالی‌های پی‌درپی در سال‌های اخیر روبرو گردیده است.

این در صورتی است که ارائه برنامه‌های راهبردی در کاهش مصرف آب در کشور عزیزمان امری ضروری می‌باشد. بر این اساس شناسایی بخش‌های هدر رفت منابع ارزشمند آب کمک بسزایی در کاهش عواقب سنگین این مسئله خواهد داشت.

یکی از بخش‌هایی که میزان مصرف آب بالایی دارد فضاهای سبز موجود در کشور می‌باشد که سیستم آبیاری ناکارآمد، پهنه‌های گسترده چمن‌کاری شده و همچنین به دلیل الگوی فضای سبز شهری فعلی کشور که برگرفته از الگوهای منظرسازی اروپا و آمریکا با آب‌وهوای معتدل و پرباران طراحی‌شده موجب هدر رفت منابع عظیم آب آبیاری کشور گردیده است.

شرکت پایا منظر زنده رود  ازجمله شرکت‌های پیشرو در ارائه راه‌حل و طراحی منظر کم‌نیاز به آب فعالیت خود را تحت راهنمایی و مشاوره جناب آقای دکتر نعمت اله اعتمادی استاد گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان در سال ۱۴۰۱ آغاز نموده و با بهره گرفتن از متخصصین و فرق مجرب درزمینه مرتبط با کشاورزی در حال فعالیت بر روی منظرسازی کم‌نیاز به آب و تلاش به‌منظور توسعه پروژه‌های مشترک با گروه عمران و معماری می‌باشد که در ادامه مطلب به شرح مختصری از فعالیت‌های شرکت پایا منظر زنده رود خواهیم پرداخت.

ازجمله اعضای اصلی این مجموعه عبارت است از:

• خانم مهندس نجمه زمانی کارشناسی ارشد مهندسی گیاهان زینتی مدیرعامل مجموعه
  • خانم مهندس مائده ایزدی  کارشناسی ارشد مهندسی طراحی محیط‌زیست مدیر بخش طراحی فضاهای سبز
  • جناب آقای دکتر رحیم امیری خواه دکترای تولید و اصلاح گیاهان زینتی مدیر بخش تحقیق و توسعه و تکثیر

ازجمله اهداف این مجموعه عبارت است از:

• استفاده از گیاهان بومی سازگار با ایران
  • تولید ارقام سازگار با شرایط ایران
  • تولید انواع چمن کم آب بر و مقاوم به خاک‌های شور و نامناسب
  • تحقیق درزمینه اقلیم همراه با دستیابی به گونه‌های جدید مطابق با شرایط آب و هوایی ایران و راستی آزمایی گونه‌ها قبل از ورود به بازار هدف
  • اصلاح فضای سبز قدیمی و طراحی فضای سبز نوین متناسب با منظرسازی کم‌نیاز به آب
  • ارائه انواع طراحی‌های زیبا و کم‌هزینه منظر

بازار هدف این مجموعه شامل:

• بخش دولتی (مانند شهرداری‌ها، سازمان پارک‌ها و فضاهای سبز، بازارهای گل، تولیدکنندگان گیاه، سازمان‌های دولتی، صنایع و شهرک‌های صنعتی)
  • بخش خصوصی (مجتمع‌های مسکونی، تفریحی، صنعتی)

پروژه‌های اجرایی مجموعه عبارت است از:

• فروش گیاهان کم آب بر به مجموعه شهرداری خمینی‌شهر
  • فروش گیاهان کم آب بر به مجموعه   شهرداری فولادشهر
  • انجام پروژه طراحی منظر برای مجموعه ذوب آهن
  • در حال مذاکره با مجموعه فولاد مبارکه

قسمت مشاوره شرکت پایا منظر زنده رود به‌صورت همه‌روزه در تلاش برای پاسخگویی به شما عزیزان در حال فعالیت می‌باشد. لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر از مجموعه فعالیت‌های این مجموعه به لینک واقع در انتهای مقاله به‌منظور هدایت به سایت اصلی شرکت مراجعه فرمایید.

شرکت دانش بنیان پایامنظر زنده رود
ماه: